GİRESUN / MERKEZ - Aksu Şehit Hakan Gemici Ortaokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI KUTLADIK.

Nis

ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM (ÇEDES) PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN, ÖĞRETMENLERİMİZİN VE VELİLERİMİZİN DESTEĞİYLE HAZIRLADIĞIMIZ YARDIM KOLİLERİNİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRDIK. PROJEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

Okulumuz badminton takımı kız ve erkeklerde Kırklareli'nde düzenlenecek son 16 turu Türkiye finallerine kaldı.Türkiye'nin en iyi 16 takımı arasına giren öğrencilerimize şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.Ayrıca antrenörümüz FERHAT ÇALIŞKAN'ı da başarılarından dolayı kutluyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Programı öğrencilerimizin ve öğrertmenlerimizin sunumuyla okulumuzn bahçesinde gerçekleştirildi. Büyük bir beğeniyle izlenen törenimizde emeği geçen öğretmen ve öğrecilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

İLİMİZDE DÜZENLENEN BİSİKLET YARIŞLARINA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZA KUPALARLA DÖNDÜ.YILDIZ KIZLAR KATEGORİSİNDE İREM DEMİR İL 1.Sİ YILDIZ ERKEKLER KATEGORİSİNDE KORAY TÖNGELCİ İL 2.Sİ OLURKEN MİNİKLERDE ERKEKLERDE ENES ÇOBAN İL 1.Sİ KIZLARDA NİSANUR DEMİR İL 3.SÜ,FATMAGÜL KUTLU İL 4.SÜ OLMUŞTUR.ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ÖĞRETMENLERİNİ BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.

Mrt

OKULUMUZDA SİVİL SAVUNMA TATBİKATI YAPILDI.OKULUMUZ SİVİL SAVUNMA EKİBİ TARAFINDAN OKULUMUZDA DEPREM VE YANGIN TATBİKATI YAPILDI.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

OKULUMUZ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİ REHBERLİK ÖĞRETMENLERİMİZ EŞLİĞİNDE LİSE TANITIM GEZİLERİNE BAŞLADILAR.BU KAPSAMDA GİRESUN FEN VE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ,HAMDİ BOZBAĞ ANADOLU LİSESİ VE KEŞAP FEN LİSESİ ZİYARETLERİ YAPILARAK ÖĞRENCİLERİMİZ OKULLAR HAKKINDA BİLGİ EDİNDİ.BİZLERİ AĞIRLAYAN TÜM OKULLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

İLİMİZDE DÜZENLENEN YARIŞMALARDA ÖDÜLE DOYDUK

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu, Aksu Şehit Hakan Gemici Ortaokulunu Ziyaret Etti

Şbt

İLİMİZDE DÜZENLENEN OKUL SPORLARI YILDIZ KIZ VE ERKEK BADMİNTON TAKIMLARIMIZ RAKİPLERİNİ FİNALDE YENEREK İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.HER İKİ TAKIMIMIZI DA BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.AYRICA TAKIMLARIMIZI BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE ÇALIŞTIRAN ÖĞRETMENLERİMİZİ DE AYRICA TEBRİK EDERİZ.

Ock

Diliminizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında düzenlenenen Orataokullar Arası İlimizin En İyi Cümleleri Afişleri Yarışmasında ödül alan öğrencimiz Belinay İkra  DENKTAŞ ve öğretmenimiz Lütfiye Gül KOCA'yı tebrik ediyoruz.

Kas

Orman Bölge Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsmaında düzenlenen ortaokullar arası futbol yarışmasında okulumuz finale çıkarak il 2.oldu.Başarılarından dolayı öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Aksu Şehit Hakan GEMİCİ Ortaokulu Ailesi olarak Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, şükran, minnet ve özlemle anıyoruz.

ORTAOKULLAR ARASI FUTBOL MÜSABAKASINDA OKULUMUZ FİNALDE

Kas

ÇEDES (ÇEVREME DUYARLIYIM,DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM) PROJESİ  KAPSAMINDA  OKULUMUZ ÖĞRETMENİ SİNAN GÜNDOĞDU VE ÖĞRENCİLERİMİZLE HUZUR EVİ ZİYARETİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.