GİRESUN / MERKEZ - Aksu Şehit Hakan Gemici Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyet Bayramı Şiir yarışmasında okulumuz adına yarışan Arda Yalçın İl 3. sü olarak ödülünü aldı. Kendisini tebrik ediyoruz.

May

Dünya Badminton Federasyonu (BWF) 2023 Sezonu faaliyet programında yer alan '' Bulgaristan Uluslararası U 15 Badminton Şampiyonası'' 08-10 Haziran 2023 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Svilengrad şehrinde yapılacak olup öğrencimiz Ela Nur SEVİNÇ, Türkiye Milli Takımı adına ülkemizi temsil edecektir.Başta Milli Sporcumuzu ve  antrenörü Ferhat ÇALIŞKAN'ı,ayrıca emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuzun sevilen öğretmenlerinden Matematik Öğretmeni Ercan PAMUK'u emeklilik dilekçesi vermesi sebebiyle son kez okulumuzda ağırladık.Alanında hem iyi bir öğretmen hem de öğrenciler ve çalışma arkadaşlarıyla uyum içinde çalışmasıyla her daim sevilen bir eğitimci olan Ercan öğretmenimiz,genç yaşına rağmen emekli olarak eğitim camiasını ve bizleri biraz üzse de kariyerini noktaladı.Okulumuza gelerek tüm çalışma arkadaşlarına ve öğrencilerine veda eden öğretmenimize Okul Müdürü Cihat ÇENGEL tarafından çiçek ve plaket verildi.Okulumuzda güzel bir iz bırakan ve kalbimizde her zaman yeri baki kalacak öğretmenimize emeklilik hayatında sağlık,mutluluk ve başarı dileriz.